De grootste opleider van werkend Nederland

NCOI is niet alleen het grootste merk binnen de groep, maar ook de grootste opleider van Werkend Nederland. NCOI zorgt ervoor dat werkenden hun ambities waar kunnen maken.

De grootste kans van slagen

Scheidegger gelooft al meer dan 70 jaar heilig in de kracht van klassikaal onderwijs. Of je nu een MBO of HBO diploma wilt halen, door de manier van lesgeven biedt Scheidegger de grootste kans van slagen.

Vooruit met IT

Computrain is in de afgelopen 30 jaar uitgegroeid tot de grootste IT-opleider van Nederland. Het optimaal benutten van de kracht van IT door het duurzaam professionaliseren van medewerkers is hierbij nog steeds de drijfveer.

Met recht dé opleider voor Paramedici in Nederland

Pro Education is één van de grootste en snelstgroeiende opleiders voor paramedici. Het instituut biedt naast erkende bacheloropleidingen een zeer uitgebreid aanbod van erkende educatieprogramma’s voor de paramedisch professional.

Leiders in trainingen

Trainen zit in ons DNA, in onze genen. Kies je voor ons, dan kies je voor de uitvinders van het vak. Zo’n 45 jaar geleden zijn we opgericht door pioniers André Boertien, Hinke Vergouwen en Boudewijn Overduin. Die uitvinders van toen, zijn we nu nog.

De opleidingspartner voor financiële professionals

Markus Verbeek Praehep is een autoriteit op het gebied van opleidingen voor financiële professionals.Markus Verbeek Praehep is veruit de grootste opleider in Nederland op het gebied van finance, accountancy, fiscale opleidingen en opleidingen voor de payroll professional.

Opleider voor de financiële dienstverlening

NIBE SVV is hét kennisinstituut voor de financiële dienstverlening. Ze zijn veruit de grootste opleider in Nederland voor mensen die werkzaam zijn bij bijvoorbeeld banken en verzekeraars. 

Vandaag voor morgen

Al 85 jaar hét opleidingsinstituut voor managers en mensen die dat willen worden. Met opleidingen op zowel MBO-, HBO- als Post HBO-niveau. Wat je vandaag in de les leert, kun je morgen al toepassen in de praktijk.

Dé opleider voor het openbaar bestuur

Bestuursacademie Nederland is hét kennis- en opleidingscentrum voor het openbaar bestuur. Met meer dan 50 jaar ervaring weet Bestuursacademie Nederland als geen ander hoe mensen optimaal functioneren in een politiek-bestuurlijke context. Via een compleet pakket aan vakopleidingen en praktijkgerichte cursussen worden jaarlijks duizenden medewerkers binnen de overheid opgeleid en getraind.

Verder met internet

LECTRIC biedt opleidingen en trainingen op het gebied van social media, online marketing en communicatie, traffic en conversie, websiteontwikkeling, webredactie en internet en organisatie. LECTRIC volgt de actualiteit in dit snel veranderende vakgebied op de voet en past deze direct toe in de verschillende programma’s. Zo zijn de opleidingen en trainingen van LECTRIC altijd up-to-date. 

Schoevers. Dan ben je meer waard.

Met meer dan 100 jaar ervaring is Schoevers de belangrijkste aanbieder van opleidingen en trainingen voor secretaresses en managementondersteuners. De opleidingen van Schoevers bieden een geweldige start voor de carrière van vele jonge, gedreven en servicegerichte mensen.

NTI

Het NTI is opgericht in de tweede wereldoorlog. De eerste opleiding was een cursus Engels, zodat iedereen in Nederland de gelegenheid kreeg om Engelstalige berichten op de radio te volgen. Ondertussen is het NTI uitgegroeid tot een onderwijsinstelling met ruim 850 opleidingen en cursussen, van korte cursus tot volledige masteropleiding. Het NTI staat voor Het Nieuwe Studeren, hierdoor kun je studeren waar en wanneer je wilt, in een moderne online leeromgeving. 

Een veilige gezonde werkomgeving

NCOI Veiligheid en 112bhv zijn dé veiligheidsspecialisten binnen de NCOI Groep. Daarnaast bieden we met de 18 andere opleiders binnen de groep alle voor het werk benodigde opleidingen en trainingen aan. Waar NCOI de opleider is van werkend Nederland zorgen wij als NCOI Veiligheid en 112bhv ervoor dat Nederland veilig kan werken.

Kwalitatief het beste aanbod

Een groot aantal reguliere scholen en opleidingsinstituten maakt om deze reden dankbaar gebruik van het lesmateriaal van Uitgeverij Educatief. Bijvoorbeeld het NTI , NCOI, Scheidegger, ISBW, Markus Verbeek Preahep, maar ook verscheidene opleidingsinstituten in het buitenland zoals België, de Nederlandse Antillen en Suriname.

Impress yourself, inspire others.

AALO is de grootste kwaliteitsopleider binnen de fitness-, body & mind en health-branche. AALO bestaat uit verschillende academies. Iedere academie is erkend door een specifieke brancheorganisatie.

Dé uitgeverij voor praktijkgerichte studieboeken

Concept uitgeefgroep ontwikkelt studieboeken die docenten ondersteunen bij het geven van actueel, praktijkgericht onderwijs. Bij het ontwerpen van onze studieboeken vormen de studenten en de praktijk waarin zij (gaan) werken altijd het uitgangspunt, zodat de kennis op een begrijpelijke en toepasbare manier wordt overgebracht.

Dé navigator in de ontwikkeling van menselijk kapitaal

EVC Centrum Nederland helpt elke deelnemer, zowel het individu als de organisatie, om alle relevante informatie op gestructureerde wijze te verzamelen en leggen het resultaat vast in een officieel Ervaringscertificaat. Met dit certificaat toont iemand op een objectieve manier zijn kennis en kunde aan ten opzichte van een bepaalde opleidingsstandaard.

Zo goed kan onderwijs zijn

Luzac is ruim 30 jaar geleden opgericht met als missie het onderwijs in Nederland te verbeteren. Om dat doel te bereiken hebben we een unieke onderwijsmethode ontwikkeld die nu, meer dan 30 jaar later, nog steeds het fundament vormt onder het succes van onze leerlingen en studenten.

De erkende technische opleider

Technisch gespecialiseerde erkende opleider. Door het meest complete aanbod in technische MBO-, HBO- en Masteropleidingen kunnen wij werknemers van elk niveau opleiden. Daarnaast staan wij dicht op de markt doordat wij en onze docenten zelf uit het vak komen.

Online trainingen voor werk en privé

Met een enkele opleiding voor de start van je carrière kom je er tegenwoordig niet meer. Jezelf bijscholen, omscholen en verder ontwikkelen is essentieel. Maar je hebt niet altijd de tijd of de concentratie om direct te starten met een volledige opleiding of training. Daarom biedt NCOI Groep Online Academy aan.

De schakel tussen studenten en erkende leerbedrijven

Veel mensen volgen een opleiding om hun kennis en vaardigheden naar een hoger niveau te tillen of om de overstap te maken naar een andere functie of zelfs een volledig ander vakgebied. Net als reguliere studenten moeten zij tijdens hun opleiding stage lopen. Het Stage Instituut bemiddelt exclusief voor studenten op MBO- en HBO-niveau van NCOI Opleidingen, Markus Verbeek Praehep, Pro Education, Scheidegger Opleidingen, ISBW, LECTRIC, Schoevers of NTI.

Technische opleidingen die jou verder brengen

ROVC is marktleider op het gebied van trainingen en opleidingen voor technisch Nederland. Jaarlijks volgen meer dan 13.000 mensen een praktijkgerichte opleiding bij ROVC met als doel efficiënter, daadkrachtiger en competenter te functioneren.

De opleider voor Marketing & Communicatie

SRM verzorgt al ruim 60 jaar opleidingen en trainingen op het gebied van marketing, communicatie en marketingcommunicatie. Het instituut staat bekend als meest gerenommeerde particuliere aanbieder van opleidingen binnen dit gespecialiseerde vakgebied.