Nederland is een kenniseconomie. Om in deze economie concurrerend te blijven, is bijscholing, omscholing en nascholing op MBO-, HBO- en Masterniveau essentieel. Vanuit deze visie willen wij de beste en grootste opleider van Nederland zijn.

Het is onze missie om werkend Nederland naar een hoger plan te brengen en jongeren voor te bereiden op een succesvolle toekomst. We doen dit door een aanbod van de beste opleidingen en trainingen te bieden in de volle breedte van de arbeidsmarkt. Op deze manier kunnen wij niet alleen jongeren en werkenden, maar ook het Nederlands bedrijfsleven en de overheid optimaal ondersteunen.

Ambitieus
Onze studenten leggen de lat hoog. Wij begrijpen dat, want zo zitten we zelf ook in elkaar. Ook wij hebben de wil om het allerhoogste te bereiken. Het allerbeste te bieden. Het uiterste uit onszelf te halen.
Gedisciplineerd
Als je de ambitie hebt om de allerbeste te zijn, om het altijd weer beter te doen voor elkaar en voor de klant, dan is dat topsport. En net als topsporters moet je dan gefocust zijn, 100% op elkaar kunnen rekenen, er vol voor gaan.
Hulpvaardig
Wij helpen mensen met het waarmaken van hun ambities. Natuurlijk, omdat dat ons werk is. Maar het is ook onze drive. We hebben de oprechte wil om ze daarbij te helpen. En we hebben de kennis en expertise om dat optimaal te doen.

Werken bij NCOI Groep

Ons verhaal

De kern van ons verhaal - Ambitie
We waren al ambitieus toen we in 1996 begonnen en dat zijn we nog steeds. Werkend Nederland sterk maken en sterk houden, dat is waar wij als opleidingsgroep voor staan! 
Het resultaat van ons verhaal - Succes
Als succesvol bedrijf met sterke merken, kunnen wij onze mensen volop de ruimte geven om kansen te benutten. Het succes van de medewerkers is ons succes en andersom. 
De toon van ons verhaal - Plezier
Ambitie en succes zijn niets waard zonder werkplezier. Daarom investeren we in een werkplek waar je jezelf kunt zijn met een gezonde verhouding tussen werk en privĂ©.