Werkend Nederland sterk maken en sterk houden.

Dat is waar wij als NCOI Groep voor staan. Dat is behoorlijk ambitieus, maar ambitie is een van de kernwaarden van onze organisatie. We waren al ambitieus toen we in 1996 begonnen. We wilden namelijk hét opleidingsinstituut van Nederland zijn. De grootste, omdat we echt een verschil wilden maken. De beste, omdat onze doelgroep terecht veeleisend is. De sterkste, omdat we de bepalende rol in onze samenleving vol verantwoordelijkheid wilden dragen.
Het resultaat van ons verhaal: Succes
NCOI Groep is een succesvol bedrijf met sterke merken. Deze merken zijn stuk voor stuk autoriteiten binnen hun specifieke domein. We zijn financieel gezond en hebben dus een sterk fundament om succesvol door te blijven groeien. Dat werkt wel zo prettig, want we zien nog tal van kansen, mogelijkheden, groeimarkten en innovatieruimtes. Je ziet het ook terug in ons werkklimaat: we zijn optimistisch en energiek. Als onze mensen kansen zien, geven wij hun volop de ruimte. Het succes van de medewerkers is ons succes en andersom. Deze overtuiging motiveert, geeft energie en inspireert ons het beste uit onszelf te halen.
De toon van ons verhaal: Plezier
Je kunt nog zo ambitieus en succesvol zijn, zonder werkplezier is het niet de moeite waard, vinden wij. Daarom hebben we altijd bewust gebouwd aan een werkcultuur waar het prettig toeven is. Waardoor een aangename wisselwerking ontstaat tussen ons en nieuwe mensen die zich bij ons aansluiten. We investeren in elkaar met tijd, energie en aandacht. Wij bieden onze mensen een plek die gekenmerkt wordt door een nuchtere cultuur, een plek waar ze volkomen zichzelf kunnen zijn. Een gezonde verhouding tussen werk en privé. Natuurlijk met prettige arbeidsvoorwaarden.
Ambitieus
Onze studenten leggen de lat hoog. Wij begrijpen dat, want zo zitten we zelf ook in elkaar. Ook wij hebben de wil om het allerhoogste te bereiken. Het allerbeste te bieden. Het uiterste uit onszelf te halen.
Gedisciplineerd
Als je de ambitie hebt om de allerbeste te zijn, om het altijd weer beter te doen voor elkaar en voor de klant, dan is dat een soort topsport. En net als topsporters moet je dan gefocust zijn, 100% op elkaar kunnen rekenen, er vol voor gaan.
Hulpvaardig
Wij helpen mensen met het waarmaken van hun ambities. Natuurlijk, omdat dat ons werk is. Maar het is ook onze drive. We hebben de oprechte wil om ze daarbij te helpen. En we hebben de kennis en expertise om dat optimaal te doen.