Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatieMelding niet meer tonen
Werken bij een groep met een missie

Traineeship NCOI Groep

Met een echte ondernemer aan het roer is NCOI vanaf 1996 uitgegroeid tot groep van 17 opleiders, meerdere vestigingen en 1850 medewerkers.

Wij zijn ambitieus, gedisciplineerd en hulpvaardig. Ons doel is om mensen blijvend te ontwikkelen en op te leiden. Dat doen we met gerenommeerde opleiders als Scheidegger, Boertien Vergouwen Overduin en Luzac.

Nuchtere, ambitieuze en hardwerkende collega’s zorgen er elke dag opnieuw voor dat ruim 200.000 studenten hun opleiding of training kunnen volgen.

Ontwikkeling staat bij ons centraal. Op organisatieniveau betekent dit dat wij innoveren, zoeken naar nieuwe kansen in de markt en inspelen op de vraag van de toekomst. Een voorbeeld hiervan is onze Online Academy, het nieuwste op e-learning gebied.

Voor jouw persoonlijke ontwikkeling betekent dit dat je aan de slag gaat met projecten die er echt toe doen. Zo hebben onze trainees een nieuw datamanagementsysteem ontwikkeld, een nieuw social mediabeleid opgesteld en de interne processen geoptimaliseerd. Welke waarde ga jij toevoegen aan onze organisatie?

Wij beloven je de beste trainers, maatwerktrainingen, intervisie en topbegeleiders. Waar word je gecoacht door een van de directieleden zelf? Bij ons. We kunnen niet anders, het is ons dagelijkse werk. Mensen succesvoller maken in hun loopbaan. Groei met ons mee en maak Nederland sterk!

Maak jouw ambitie waar en overtuig ons vóór 31 mei a.s. met jouw motivatie! Meld je nu aan.