Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatieMelding niet meer tonen
Werken bij een groep met een missie
Cover

Over ons

De kern van ons verhaal: Ambitie

Werkend Nederland sterk maken en sterk houden. Dat is waar wij als NCOI Groep voor staan. Dat is behoorlijk ambitieus, maar ambitie is een van de kernwaarden van onze organisatie. We waren al ambitieus toen we in 1996 begonnen. We wilden namelijk hét opleidingsinstituut van Nederland zijn. De grootste, omdat we echt een verschil wilden maken. De beste, omdat onze doelgroep terecht veeleisend is. De sterkste, omdat we de bepalende rol in onze samenleving vol verantwoordelijkheid wilden dragen.

Deze doelen zijn inmiddels behaald. We zijn veruit dé opleider van werkend Nederland. Jaarlijks maken we tienduizenden werkenden sterker en maken we ze waardevoller voor de bedrijven, organisaties en overheden waarvoor zij werken. We vergroten hun kennis, vaardigheden en competenties. We zijn dus echt ambitieus en we blijven het.

Herken je de wil om te winnen in jezelf? Dan nodigen we je graag uit om met ons mee te bouwen. Om samen te werken aan een blijvend sterker Nederland. Welkom bij NCOI Groep.

Het resultaat van ons verhaal: Succes

NCOI Groep is een succesvol bedrijf met sterke merken. Deze merken zijn stuk voor stuk autoriteiten binnen hun specifieke domein. We zijn financieel gezond en hebben dus een sterk fundament om succesvol door te blijven groeien. Dat werkt wel zo prettig, want we zien nog tal van kansen, mogelijkheden, groeimarkten en innovatieruimtes. Je ziet het ook terug in ons werkklimaat: we zijn optimistisch en energiek. Als onze mensen kansen zien, geven wij hun volop de ruimte. Zo werken we nog resultaatgerichter. Het succes van de medewerkers is ons succes en andersom. Deze overtuiging motiveert, geeft energie en inspireert ons het beste uit onszelf te halen. Kortom, werk je graag in een omgeving waar de lat niet alleen hoog ligt, maar ook echt gehaald wordt, dan komen we graag met je in contact om onze gezamenlijke succesvolle toekomst te bespreken.

De toon van ons verhaal: Plezier

Je kunt nog zo ambitieus en succesvol zijn, zonder werkplezier is het niet de moeite waard, vinden wij. Daarom hebben we altijd bewust gebouwd aan een werkcultuur waar het prettig toeven is. Waardoor een aangename wisselwerking ontstaat tussen ons en nieuwe mensen die zich bij ons aansluiten. We investeren in elkaar met tijd, energie en aandacht. Wij bieden onze mensen een plek die gekenmerkt wordt door een nuchtere cultuur, een plek waar ze volkomen zichzelf kunnen zijn. Een gezonde verhouding tussen werk en privé. Natuurlijk met prettige arbeidsvoorwaarden.

Werken bij NCOI: Een unieke combinatie

Het is de combinatie van soms zelfs tegengestelde waarden, die het werken bij NCOI zo uniek maakt. De combinatie van enorme ambitie aan de ene kant en een nuchtere werksfeer aan de andere. Van groei en commercieel succes én van maatschappelijke verantwoordelijkheid. Van een hechte groepsorganisatie én van sterke, afzonderlijke merken. Als jij denkt dat de combinatie tussen ons en jou net zo uniek is, dan maken we graag kennis met je.