Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatieMelding niet meer tonen
Werken bij een groep met een missie
Cover
Wendy WoutersProjectcoƶrdinator Computrain

Flexmedewerkers

Werken naast je studie?

De combinatie werken en leren is de basis van al onze opleidingen. Ook in onze eigen organisatie besteden wij hier veel aandacht aan. We geven daarom studenten de kans om naast hun studie werkervaring op te doen bij NCOI. Aangezien we een snel groeiende organisatie zijn, dynamisch en met veel doorgroeimogelijkheden, willen we snel en flexibel inspelen op de vraag naar extra medewerkers. Hiervoor hebben wij een poule van flexwerkers opgebouwd. Deze poule bestaat voornamelijk uit HBO- en WO-studenten die naast hun studie graag binnen een jonge en informele organisatie willen werken.

Onze flexmedewerkers kunnen voor kortere of langere projecten aan de slag op verschillende afdelingen. Hierdoor leren zij de organisatie goed kennen, ontdekken ze welke afdelingen en functies het beste bij hen passen en welke wellicht zelfs aansluiten op hun studie. Het werk is daardoor niet alleen divers van aard, maar op deze manier wordt tevens waardevolle werkervaring opgedaan.

Ook als organisatie leren we op deze manier veel nieuwe medewerkers kennen en ontdekken we al snel waar je kracht ligt. Het komt dan ook regelmatig voor dat flexmedewerkers doorstromen naar een vaste aanstelling. Wil je als flexmedewerker aan de slag? Meld je dan aan voor de poule. Ben je bijna klaar met je studie en wil je gericht solliciteren, kijk dan bij onze andere vacatures.