Privacyverklaring

NCOI Groep begrijpt dat u uw persoons- en studiegegevens niet met iedereen wilt delen. Daarom gaan wij zorgvuldig om met deze informatie. NCOI Groep houdt zich aan de Algemene verordening gegevens bescherming (AVG). Wij hebben uw gegevens wel nodig om u goed te kunnen helpen en blijven informeren. In deze verklaring legt NCOI Groep uit welke gegevens wij van u nodig hebben en waarvoor wij ze gebruiken.

Opslag van uw gegevens

NCOI Groep slaat de persoonsgegevens die wij van u of van uw onderwijsinstelling ontvangen op. Het gaat bijvoorbeeld om gegevens die wij ontvangen bij een aanvraag van een beoordelingsexemplaar, brochure, aanmelding voor een nieuwsbrief of als u per e-mail contact met NCOI Groep heeft. Wij verzamelen en bewaren onder andere de volgende persoonsgegevens:
  • Naam (voor- en achternaam), adres en overige contactgegevens.
  • Uw feedback over een opgevraagd beoordelingsexemplaar en overige informatie die u geeft.
  • Gebruik van uw gegevens

Gebruik van uw gegevens

NCOI Groep gebruikt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  • Registratie en administratieve afhandeling van uw aanvraag voor een beoordelingsexemplaar.
  • Analyses uitvoeren zodat NCOI Groep zijn dienstverlening kan verbeteren.
  • U op de hoogte te houden van al onze diensten en producten.
  • U de door u gevraagde documenten/inlichtingen te sturen en op uw vragen te reageren.
  • Verdere toelichting

Verdere toelichting

NCOI Groep anonimiseert de persoonsgegevens die NCOI Groep gebruikt voor analyses. In onze analyses bent u daardoor onherkenbaar.
In sommige gevallen werkt NCOI Groep samen met externe dienstverleners. Zij mogen uw gegevens alleen gebruiken voor de uitvoering van die diensten die in het belang zijn van uw opleiding. Zij mogen u niet voor andere doelen benaderen of uw gegevens doorgeven aan andere partijen.
Tot slot, het kan zijn dat NCOI Groep door overheidsinstanties of andere partijen wettelijk wordt verplicht om uw gegevens te delen. NCOI Groep deelt dan alleen de strikt noodzakelijke gegevens.

Nieuwsbrief en abonneebestand

Met onze nieuwsbrief informeren wij geïnteresseerden over nieuws op het gebied van onze boeken en alles wat daarmee te maken heeft. Uw e-mailadres voegt NCOI Groep alleen toe aan zijn lijst met abonnees als u hier toestemming voor geeft. Iedere nieuwsbrief bevat een link waarmee u zich kunt afmelden en/of uw voorkeuren kunt aanpassen.


Beveiliging en bewaartermijn van uw gegevens

NCOI Groep beschermt uw persoonsgegevens tegen misbruik en toegang door ongeautoriseerde personen via de technieken die daarvoor beschikbaar zijn op dit moment. NCOI Groep bewaart uw persoonsgegevens zo lang als dit wettelijk verplicht is. In het belang van het verbeteren van zijn diensten kan NCOI Groep uw gegevens langer bewaren, maar in dat geval zal NCOI Groep de gegevens altijd anonimiseren.

Uw gegevens inzien, verbeteren, bijwerken en verwijderen

U mag altijd uw persoonsgegevens inzien en/of verbeteren of bijwerken.

U kunt NCOI Groep vragen uw gegevens te wissen en niet meer te gebruiken. In een aantal gevallen kunt u aangeven dat u wilt dat NCOI Groep uw gegevens beperkt gebruikt. NCOI Groep kan digitale gegevens ook voor u omzetten in een document dat u kunt afdrukken.

Wilt u een van bovenstaande acties uitvoeren? Neem dan telefonisch contact met ons op. NCOI Groep reageert zo snel mogelijk, maar in elk geval binnen 4 weken, op uw verzoek. Als u uw gegevens wilt laten verwijderen, controleert NCOI Groep eerst of dit wettelijk (al) is toegestaan. Wanneer NCOI Groep volgens de wet uw gegevens (nog) niet mag verwijderen, zal NCOI Groep u dit laten weten en aangeven op welk eerstvolgende moment NCOI Groep uw gegevens wel kan verwijderen.

Klacht


Als u het niet eens bent met de manier waarop wij omgaan met uw gegevens, kunt u bij ons een klacht indienen (klik hier voor onze contactgegevens).

U kunt ook een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Gebruik en werking van cookies

NCOI Groep maakt op zijn website gebruik van cookies. Cookies zijn kleine tekstbestanden die automatisch op uw computer komen te staan wanneer u internet gebruikt. Een cookie legt bijvoorbeeld vast welke webpagina's u bekijkt en welke opties u gebruikt. NCOI Groep gebruikt deze gegevens onder andere om zijn website gebruiksvriendelijker te maken.


Naast cookies die ervoor zorgen dat u bijvoorbeeld gegevens maar één keer hoeft in te vullen, maakt NCOI Groep gebruik van functionele, analytische en advertentiecookies. Bekijk hier de cookies.

Cookie-instellingen aanpassen

U kunt uw browser zo instellen dat u een waarschuwing krijgt als de website cookies gebruikt en deze op uw computer wil plaatsen. Ook kunt u cookies volledig blokkeren. Hoe u dit doet, staat in deze uitleg door de Consumentenbond. Als u cookies blokkeert, kan het wel zijn dat de website niet optimaal werkt. Let er bij het uitschakelen van advertising cookies wel op, dat deze opt-out (uitschakeling) in een cookie wordt opgeslagen op uw computer. Zodra u via uw browser alle opgeslagen cookies verwijdert, kan NCOI Groep niet controleren of u zich heeft afgemeld. Bekijk of wijzig hier uw cookie-instellingen.

Wijzigingen Privacy- en cookieverklaring

NCOI Groep kan deze Privacy- en cookieverklaring wijzigen. Als u graag wilt weten hoe NCOI Groep uw gegevens beschermt en gebruikt en welke cookies NCOI Groep gebruikt voor welke doelen, raden we u aan deze Privacy- en cookieverklaring regelmatig te lezen. NCOI Groep heeft deze Privacy- en cookieverklaring voor het laatst gewijzigd op 19 mei 2021.