• "We zijn een laagdrempelige organisatie met een heel informele werksfeer."

Saloua Ouassak

Manager Sales Advies & Voorlichting

Saloua begon in 2006 als Opleidingsadviseur bij Scheidegger Opleidingen, dat in 2010 onderdeel werd van NCOI Groep. Saloua was nog bezig met haar studie Rechten aan de Universiteit van Tilburg, maar ze kwam er al snel achter dat ze ook veel affiniteit had met sales. Nadat Saloua doorgroeide naar de functie van Teamleider Sales is zij sinds begin 2015 Manager Sales van de afdeling Advies & Voorlichting en stuurt zij een team van 20 Adviseurs aan. Dagelijks is zij bezig met commercie, klantcontact, salesvergaderingen, het opstellen van salesrapportages en het organiseren van opleidingsbeurzen en voorlichtingsbijeenkomsten.

Overtuigingskracht en winnersmentaliteit

Saloua vertelt dat ondanks dat ze nu werkzaam is in een heel andere richting dan waar haar studie Rechten , haar op voorbereidde, ze veel overeenkomsten ziet tussen haar studie en haar huidige functie. “Wat ik terugzie is overtuiging en winnaarsmentaliteit. Of je nu als advocaat werkt of werkzaam bent in de sales, voor beide functies heb je overtuigingskracht en een winnaarsmentaliteit nodig. Beide competenties beheers ik en dit merk ik dagelijks in mijn werkzaamheden. We blijven werkend Nederland sterk maken en sterk houden. Deze mentaliteit zorgt ervoor dat ik in een prettige omgeving werk en dat ik elke dag met plezier naar mijn werk ga.”

Ondanks de grootte van de organisatie word je gezien en erkend

Over de ontwikkeling van NCOI Groep heeft Saloua een hoop te vertellen: “De afgelopen vijf jaar is NCOI Groep enorm gegroeid. Toen Scheidegger Opleidingen destijds werd toegevoegd, telde de organisatie 250 medewerkers. Inmiddels heb ik ruim 2000 collega’s en het is fantastisch om te zien hoe we onszelf hebben ontwikkeld tot de beste opleider van werkend Nederland. Ook hier is de winnaarsmentaliteit weer zichtbaar. Alle medewerkers zijn ambitieus en werken hard om te investeren in werkend Nederland. We willen allemaal de kwaliteit blijven waarborgen. We zijn een laagdrempelige organisatie met een heel informele werksfeer. Ondanks de grootte van het bedrijf word je als lid van de organisatie gezien en erkend. Je bent geen nummertje en dat vind ik zeer prettig.”

Investeren in jezelf

NCOI investeert in werkend Nederland, maar verliest daarbij zijn eigen werknemers niet uit het oog, aldus Saloua. “Bij NCOI krijg je ook de kans om aan jezelf te werken. Je hebt een ruime keuze aan opleidingen en trainingen zodat je niet alleen beter wordt in je werk, maar ook op persoonlijk vlak erg kunt groeien. Mijn werkgever is ambitieus en ik ga hier heel enthousiast in mee. Ik wil mezelf altijd verbeteren, altijd de beste zijn. Bij de NCOI Groep krijg je daarvoor gewoon de mogelijkheden.”

Bekijk ook de video die we van Saloua hebben gemaakt.

Publicatie datum: 17 april 2018