• “Er zijn hier heel veel kansen voor iemand die met plezier wil werken en graag succesvol wil zijn."

Duco van Bulken

Opleidingsadviseur

Duco kwam in december 2017 bij NCOI Groep binnen via een vriend die hier al werkte. De functie van Opleidingsadviseur leek hem op het lijf geschreven. “Het is natuurlijk een grote organisatie en groeit nog steeds, een organisatie die veel ambitie heeft. Dat klonk voor mij echt als muziek in de oren, ook omdat ik zelf vrij ambitieus ben. Het boterde nooit echt goed tussen school en mij, dus het is eigenlijk wel grappig dat ik nu voor de grootste opleider van werkend Nederland werk. Maar ja, er zijn hier heel veel kansen voor iemand die in een plezierige werkomgeving hard wil werkenen ook graag succes wil halen. Dat is wel iets dat ik heel erg aantrekkelijk vind aan de bedrijfscultuur hier. Ambitie, succes en plezier zijn verbonden aan de kernwaarden van NCOI Groep, daar kan ik mezelf heel goed in vinden.”

Grote, maar menselijke organisatie

“Ik ga elke dag met plezier naar mijn werk. Je werkt hier in een heel grote organisatie, maar je hebt echt het gevoel dat je iedereen kent. Ik vind dat heel bijzonder!Ik werkte hier nog maar een paar maanden toen ik de Commercieel Directeur heb gevraagd of hij een keertje koffie met me wilde drinken om elkaar te leren kennen en van elkaar te leren. Dat kan hier gewoon. Je bent hier geen nummer, dat geeft elke werknemer een goed gevoel.”

Ontwikkelingsmogelijkheden

“Ik ben hier nog niet zo lang, maar heb al verschillende gesprekken gehad over doorgroeimogelijkheden. Mensen zien in mij heel vaak een toekomstig Accountmanager en dat is ook echt mijn doel. Ik hoor van zoveel mensen dat ze binnen een aantal jaar gewoon flink doorgroeien. Dat is voor mij een teken dat ik doelen moet stellen en moet laten zien wat ik kan. Het zou zonde zijn als je er niet uithaalt wat er in zit. Ik zou eerst willen doorgroeien tot junior accountmanager en dan kijken naar de volgende stap.

Ik ga binnenkort een training doen en ik ben van plan om in een opleidingsprogramma van 3 maanden te volgen voor sales- en accountmanagement. Als je werkgever dat biedt, is toch fantastisch?! Dat is denk ik een van de redenen dat het bedrijf zo hard groeitDit is ook echt een van de redenen dat ik zo geïnteresseerd was in werken bij de NCOI Groep."

Voldoenend werk

“Onlangs heb ik een vrouw geadviseerd om een opleiding van 12 maanden te volgen. Door haar zwangerschap kon ze 2 vakken niet volgen. Bij ons kan ze die vakken in het najaar gewoon inhalen, waardoor ze haar opleiding kan afronden. Daar was ze zo blij mee, dus daar word je zelf ook alleen maar heel erg blij van. Dat maakt dat dit werk mij voldoening geeft.”Publicatie datum: 4 mei 2018