• "Er is hier veel mogelijk, juist omdat het zo’n grote organisatie is."

Mechiel van den Berge

Teamleider Vormgeving

Mechiel legt de lat zowel op zijn werk als in zijn privéleven hoog. Dat is misschien zelfs een understatement. “Ik leg hem zelfs extreem hoog. Dat uit zich in mijn eigen ontwikkeling op zakelijk gebied. Ik ben bezig aan mijn derde functie bij de NCOI Groep en maak elke keer een stapje omhoog. Grappig genoeg heb ik in mijn sollicitatiegesprek, toen ik 22 jaar oud was, aangegeven over 5 jaar in een leidinggevende functie te willen zitten. En dat klopt als een bus. Tot op heden kan ik altijd nog bij de NCOI Groep doorgroeien en ik heb ook nog niet het gevoel dat ik hier ben uitgegroeid.”


Ambities waarmaken

“Ik heb het doel voor ogen om over 20 jaar op directieniveau te zitten. Vandaar dat ik de stap naar een leidinggevende functie graag wilde nemen, om ervaring op te doen. Je moet gedisciplineerd zijn als je zulke ambities waar wilt maken. Dat ben ik heel erg. Ik sport bijvoorbeeld heel veel. Als hier de vrijdagmiddagborrel begint dan neem ik in plaats van bier en borrelnootjes twee boterhammen met pindakaas, omdat ik daarna naar de sportschool ga. Mensen zeggen dan ook wel eens: ‘Laat jezelf eens lekker gaan’. Maar ik denk er dan toch aan wat beter voor mij is.”

Mogelijkheden binnen de NCOI Groep

“Het is een groot bedrijf, maar je wordt niet opgeslokt in de menigte. Je bent hier echt geen poppetje tussen 2000 andere mensen die voor alle merken werken. Daardoor is er wel veel mogelijk, juist omdat het zo’n grote organisatie is. Een collega die bij ons op de marketingafdeling heeft gezeten, heeft in drie jaar tijd vijf verschillende functies bekleed. Zij houdt van verandering en dit is mogelijk binnen NCOI Groep. Ikzelf ben natuurlijk ook gegroeid, maar dan wel binnen mijn afdeling. Je kan ook switchen buiten je afdeling. Het is maar net wat jouw ambities zijn.”

Met plezier naar je werk gaan

“Bij ons op de afdeling is het work-fungehalte heel hoog. Er staat een tafelvoetbaltafel en er hangt een dartbord. Hier wordt ook regelmatig gebruik van gemaakt. We kletsen tijdens werk gewoon gezellig met elkaar, we hebben een vrijdagmiddagborrel en we gaan regelmatig uit eten. Er is 2 keer in de week yoga, bootcamp, social club. Van karten tot wijnproeven voor hele bedrijf.”
Publicatie datum: 22 maart 2018