• "Ik wil alle kansen aangrijpen om mijn ambitie waar te kunnen maken.”

Yvonne Stoer

Management Trainee

Yvonne (23 jaar) is sinds 2016 werkzaam bij de NCOI Groep als Management Trainee. “Het traineeship is een 2-jarig programma, waarbij het eerste jaar gericht is op persoonlijk leiderschap en het tweede jaar op leiderschap. Het mooie aan dit programma is dat ik elk half jaar naar een andere afdeling ga, waar je weer andere dingen leert. Ik ben recentelijk gestart op mijn vierde en laatste afdeling binnen het traineeship. Dat is een van de redenen dat ik voor een traineeship bij de NCOI Groep heb gekozen. Ik vind het een hele gave kans om een vliegensvlugge carrièrestart te maken. Je ziet verschillende aspecten van de NCOI Groep en zo zie je direct wat er goed bij je past.”

Zichtbare bijdrage

“Toen ik startte met het tweede jaar, ben ik teamleider geworden bij het examenbureau. Daar organiseren en faciliteren we alles omtrent examens voor onze studenten. Met dit team waren we verantwoordelijk voor het hele scriptieproces. Dat is het einde van de opleiding, dus het is wel echt de kers op de taart als je als student je getuigschrift ontvangt. Als team zorgen we ervoor dat dat hele proces tot in de puntjes geregeld is en soepel verloopt. Bijvoorbeeld dat niet alleen je begeleider aanwezig is bij je verdediging, maar ook dat er champagne en bloemen zijn voor de student na de verdediging. Daarbij help ik mijn team door constant te zorgen dat zij hun werk goed kunnen doen en op die manier zie ik heel concreet wat ik bijdraag.”

Ambitieus

“Ambitie is in het algemeen een duidelijk doel, maar wel iets dat je alleen kunt bereiken door buiten je comfort zone te stappen. Persoonlijk was mijn eerste doel om te ontdekken of een management/leidinggevende functie ook echt bij me paste. Als dan zou blijken dat dat bij me past, zou ik binnen 2 jaar een leidinggevende positie willen hebben binnen de NCOI Groep. Het is gebleken dat dit bij mij past, momenteel ben ik Manager Kwaliteit en Examens. Vaak heb je voor zo’n functie veel ervaring nodig, maar met een management traineeship is dat binnen 2 jaar mogelijk. Naast de vaste trainingen van het traineeship volg ik ook een masterclass en wil ik alle kansen aangrijpen om mijn ambitie waar te kunnen maken."
Publicatie datum: 31 mei 2018
 

Recente vacatures

    Helaas zijn er geen vacatures gevonden.