• "De sfeer op kantoor is belangrijk voor mij en bij ons zit dat zeker goed."

Jamilla van Regteren

Account Coördinator Boertien Vergouwen Overduin

De 24-jarige Jamilla van Regteren werkt sinds eind 2016 bij de NCOI Groep. Toen ze begon als opleidingsadviseur bij NCOI Opleidingen, voelde ze gelijk dat er een goede balans is tussen werk en plezier bij de NCOI Groep. “Toen ik net begonnen was, gingen we met het team een escape room doen. Dat was een ontzettend leuke manier om het team gelijk beter te leren kennen. Er wordt sowieso veel georganiseerd: Zoals een wijnproeverij of een pubquiz. Dat zijn wel leuke dingen om buiten je werkzaamheden met collega’s te doen."

Ambities waarmaken

"Ik ben pro-actief in het waarmaken van mijn ambitie. Ik heb nooit echt een duidelijk beeld gehad van ‘dit wil ik later worden’, dus ik ben gewoon gaan zoeken naar een functie die mij aanspreekt in een commerciële omgeving. Toen ik hier net kwam werken werd er heel erg meegedacht door mijn teamleider en manager naar ‘wat zijn je kwaliteiten en wat past het beste bij jou?’ Dat gebeurt bij iedereen, dus iedereen groeit op zijn manier door binnen het bedrijf. Omdat ik in een startersfunctie ben begonnen merkte ik dat ik op ten duur toe was aan een nieuwe uitdaging. Toen heb ik samen met mijn leidinggevende gekeken naar een vervolgstap en ben ik bij Boertien Vergouwen Overduin gestart als Account Coördinator. Ik vind dit een erg mooi label en ga ook met veel plezier naar mijn werk."

Balans

"De sfeer op kantoor is belangrijk voor mij en bij ons zit dat zeker goed. Dat zit hem met name in dat we een leuk team zijn, goed met elkaar overweg kunnen en helder communiceren. Ik leg de lat voor mezelf hoog, omdat ik op mijn werk wil presteren, waarbij ik de balans met privé ook heel belangrijk vind. Ik heb bijvoorbeeld net een nieuwe stap gemaakt. Doordat ik mijzelf ontwikkel blijft mijn werk leuk en uitdagend. Hier krijg ik energie van zodat ik alles met plezier kan blijven doen."

Levenlang leren

"Ik heb een MBO-4 diploma, maar ik heb hier bij NCOI een korte HBO opleiding aan toegevoegd. Voorlopig wil ik focus houden op mijn werk en dit wellicht aanvullen met trainingen. Maar op de lange termijn wil ik wel een HBO Propedeuse of wellicht een erkende Bachelor halen. Het is natuurlijk prachtig dat die kans wordt geboden.

In de eerste maand dat je hier komt werken, volg je een onboarding programma. Je krijgt dan van o.a. de Algemeen Directeur en de HR Directeur uitleg over de organisatie om het bedrijf te leren kennen. Ik kwam er toen achter dat het hier echt een soort snoepwinkel is, je kan aan opleidingen snoepen wat je wil. Zolang je maar weet waarom je een training of opleiding wilt doen, kan dat gewoon hier. Bijna iedereen doet wel iets naast z’n werk, of het nou een post-bachelor is of een kort trainingsprogramma."
Publicatie datum: 4 mei 2018
 

Recente vacatures

    Helaas zijn er geen vacatures gevonden.