• "Ik geloof er in dat de beste resultaten komen als we echt goed met elkaar samenwerken en elkaar helpen."

Anja Goedkoop

Programma Manager Boertien Vergouwen Overduin

Bijdragen aan de ontwikkeling van mensen in organisaties, dat is echt haar passie. Jarenlang werkte Anja als trainer voor Boertien Vergouwen Overduin, sinds een jaar of vier als Programma Manager. “Nu ben ik in gesprek met onze klanten om mooie trainingsprogramma’s te ontwikkelen voor hun mensen. Het is ontzettend gaaf om bij zoveel grote bedrijven over de vloer te komen en achter de schermen mee te mogen kijken. En dan is het mijn verantwoordelijkheid om een effectief trainingsprogramma te bedenken en te zorgen dat onze trainers dat goed kunnen uitvoeren. Juist in deze rol kan ik al mijn kennis en ervaring ontzettend goed benutten. En zo af en toe sta ik zelf ook nog voor de groep, veel te leuk om los te laten. Dat kan gelukkig ook allemaal.”

Ambitieus

“We hebben de ambitie om binnen een paar jaar met elkaar te groeien naar een trainingsbureau van twee keer de huidige omvang. Niet omdat het moet, maar omdat we trots zijn op wat we kunnen. En echt iets te bieden hebben voor onze klanten en onze deelnemers. Wat ik daarbij zo fijn vind, is dat we daarbij echt gaan voor kwaliteit, niet voor het snelle resultaat. Want iedere keer wanneer ik van onze trainers terug hoor wat voor mooie dingen er gebeuren in de trainingen, krijg ik daar toch weer kippenvel van. Daar doen we het voor.”

Hulpvaardig

“NCOI Groep is een bedrijf met veel jonge mensen. Ambitieuze mensen. Ik vind het ook heel leuk om daar aan bij te dragen. Zo denk ik graag mee met HR over de ontwikkeling van de collega’s binnen ons eigen bedrijf en heb ik bijvoorbeeld ook ons eigen traineeprogramma ontwikkeld. Dat is mooi, om ook intern de waardering te krijgen voor wat je kunt bijdragen.
Zelf vind ik het ook heel leuk om collega’s wat op weg te helpen, zo af en toe een beetje te coachen. Dan merk ik dat mijn (levens)ervaring goed van pas komt. Want ik geloof er in dat de beste resultaten komen als we echt goed met elkaar samenwerken en elkaar helpen." 

Publicatie datum: 4 juni 2018