•  

  Freelance EMCC-geaccrediteerde trainer

  Voor onze Leergang Professioneel Coach opleiding, zoeken wij ter uitbreiding van onze poule een ervaren supervisor/trainer met ruime ervaring op het gebied van coaching. Voldoe jij aan de kwalificaties en ben jij aangesloten is bij de NOBCO.

Terug
Freelance EMCC-geaccrediteerde trainer Opdracht informatie
Freelance
Post-HBO
Onderwijs
Dit zijn je werkzaamheden

Jij krijgt als docent/trainer energie om voor een groep te staan en studenten te begeleiden. Jouw enthousiasme voor het vakgebied prikkelt de studenten tot interactie. Met vragen kunnen studenten bij jou terecht. Jij bent immers dè ervaringsdeskundige binnen [jouw vakgebied].

Wat jij nog meer doet:

 • Je verzorgt geplande bijeenkomsten aan studenten;
 • Je biedt structuur en geeft leiding tijdens bijeenkomsten;
 • Je begeleidt studenten op basis van de algemene leerdoelen;
 • Je motiveert studenten tot actieve deelname.

Jouw profiel

Je bent enthousiast en doortastend. Je hebt ervaring met het begeleiden van studenten en bij voorkeur ook met volwassen en deeltijd onderwijs. Je gaat graag de interactie met de student aan door te werken met diverse werkvormen en casuïstiek als aanvulling op het al beschikbare ontwikkelde lesmateriaal.

 • Je beschikt over een relevante afgeronde bachelor of master
 • Je hebt relevante, aantoonbare en recente praktijkervaring.
 • Je bent op de hoogte van actuele ontwikkelingen in het vak en houdt deze kennis continu bij.

Verder zijn wij als NCOI met de opleiding Leergang Professioneel Coach op Practitioner niveau geaccrediteerd. Wij zoeken een NOBCO® Coach minimaal practitioner of senior level.

Voldoe jij aan de volgende kwalificaties en ben jij aangesloten is bij de NOBCO®?

Wij vragen iemand die:
-Trainer: EIA-gecertificeerd zijn bij EMCC Global voor hun eigen coach- en/of mentorpraktijk. Op het niveau van het programma, of hoger.
Om dit te realiseren zijn er de volgende mogelijkheden:

a. Je kunt een reguliere ‘EIA zonder EQA’ aanvraag indienden bij NOBCO;

b. Wanneer je al een EQA opleiding gevolgd hebt kun je een ‘EIA met EQA’ aanvraag doen;

c. Wanneer je van mening bent dat je veel ervaring hebt als coach of wanneer je een certificering hebt bij een andere beroepsorganisatie (AECOP, ICF, BCC, WABC) kun je de equivalentie laten vaststellen voor eerder opgedane kennis en ervaring. Na een positieve beoordeling kun je een aanvraag doen ‘EIA met EQA’;

-Supervisor: ESIA-gecertificeerd bij EMCC global voor hun eigen supervisiepraktijk.
Om dit te realiseren zijn er de volgende mogelijkheden:

a Je kunt een reguliere ‘ESIA zonder ESQA’ aanvraag indienden bij NOBCO;

b. Wanneer je al een ESQA opleiding gevolgd hebt kun je een ‘ESIA met ESQA’ aanvraag doen;

c. Wanneer je van mening bent dat je veel ervaring hebt als supervisor of wanneer je een certificering hebt bij een andere beroepsorganisatie (LVSC) kun je de equivalentie laten vaststellen voor eerder opgedane kennis en ervaring. Na een positieve beoordeling kun je een aanvraag doen ‘ESIA met ESQA’. Beide voorwaarden dienen gerealiseerd te zijn alvorens een ESIA embedded ESQA te mogen uitvoeren.

Ons aanbod
 • Een passend honorarium
 • Freelance-opdrachten
 • Mogelijkheid voor meerdere Freelance rollen
 • Flexibiliteit
Reageer op deze Freelance vacature
Over het label

De grootste opleider van werkend Nederland

NCOI Opleidingen is de grootste opleider van werkend Nederland. Daarnaast zijn wij toonaangevend op het gebied van praktijkgericht en flexibel opleiden. Door onze unieke onderwijsmethode hebben inmiddels al ruim 100.000 werkenden een erkend diploma bij ons behaald. Want onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte aanpak, ervaren topdocenten uit de praktijk en opleidingslocaties door heel Nederland zorgen ervoor dat studeren naast een baan haalbaar is.

Leiders in trainingen

Als een van de grootste trainingsbureaus van Nederland weet Boertien Vergouwen Overduin als geen ander: het succes van organisaties wordt bepaald door de mensen die er werken. De trainingen van Boertien Vergouwen Overduin spelen optimaal in op de ontwikkelbehoefte van mensen, zodat zij echt het verschil kunnen maken. Voor zichzelf, en dus meteen ook voor hun organisatie. Leerrendement en return on investment staan hierbij voorop. De voorwaarde is dan ook: leren moet leiden tot resultaat. Om er zeker van te zijn dat mensen eruit kunnen halen wat erin zit, blijft Boertien Vergouwen Overduin al meer dan 40 jaar het vak voortdurend vernieuwen door actuele wetenschappelijke inzichten te vertalen naar praktische trainingstechnieken.

Heb je nog vragen? Ik help je graag.
Anouk Woudenberg
De organisatie

Werkend Nederland sterk maken en sterk houden. Dat is waar NCOI Groep voor staat. Nogal ambitieus, horen we je denken. Klopt. Ambitie is een belangrijk woord in onze organisatie. Het typeert ons. We waren al ambitieus toen we in 1996 begonnen. Ons doel was toen om hét opleidingsinstituut van Nederland te worden. De grootste, omdat we echt een verschil wilden maken. De beste, omdat onze doelgroep terecht veeleisend is. De sterkste, omdat we de bepalende rol in onze samenleving vol verantwoordelijkheid wilden dragen.

Dat doel is inmiddels gerealiseerd. We zijn de opleider van werkend Nederland. We maken jaarlijks tienduizenden werkenden sterker. Maken ze waardevoller voor de organisaties waarvoor zij werken. We vergroten hun kennis, vaardigheden en competenties. Dus ja, we zijn ambitieus. En we blijven dat. Herken je de wil om te winnen in jezelf? Dan nodigen we je graag uit om met ons mee te bouwen. Om samen te werken aan een blijvend sterker Nederland.

NCOI Groep is een dynamische organisatie waar vaste medewerkers samen met freelance professionals werken aan een optimaal leereffect voor onze studenten. Als professional word je ingezet in de rol en binnen een vakgebied waar jouw kracht en competenties liggen. Hierdoor doe jij waar je goed in bent en dit levert voor onze studenten het beste onderwijs op.

Reageren aan NCOI Groep

Hoe gaat dat?

 • Reageer via het reactieformulier Leuk dat je met ons wilt samenwerken.
 •  
 • Uitnodiging selectieprocedure We selecteren geschikte kandidaten voor een vervolgprocedure
 •  
 • Samenwerking Je behoort tot de beste kandidaten, we gaan graag de samenwerking aan
 •  
 • Praktische zaken Je volgt een training over inzet en werkwijze
 •  
 • Freelance aan de slag We sturen je een opdracht voorstel