Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatieMelding niet meer tonen
Werken bij een groep met een missie

Nynke Hofmeester

Waarom heb je gekozen voor een Traineeship bij NCOI Groep?

Een mooie combinatie van mijn studie richting Bedrijfskunde en mijn lerarenopleiding. De mogelijkheid om de organisatie vanuit verschillende afdelingen en projecten te leren kennen, bezig te gaan met verbeteringen en daarbij een uitgebreid trainingsprogramma te volgen om mijn persoonlijke effectiviteit en leiderschapskwaliteiten verder te ontwikkelen.

Op welke afdelingen heb je gewerkt?

Ik ben begonnen als Studieadviseur bij Advies & Voorlichting, hierdoor heb ik direct de klant leren kennen. Vervolgens heb ik nog twee maanden als Opleidingsadviseur gewerkt en zo passend advies kunnen geven aan potentiële studenten. Daarbij heb ik gezien hoe het praktijkgerichte onderwijs binnen NCOI Opleidingen er uitziet en hoe studenten dit ervaren. Zelf heb ik ook een Masterclass gevolgd, wat ontzettend interessant was. Mooi om te horen hoe studenten in de groep het onderwijs ervaren en om zelf te ervaren hoe het is als student een studie te volgen.

En nu?

Op dit moment werk ik op de afdeling Docentenmanagement. Hier ben ik veel bezig met projecten op de afdeling, maar ook afdelingoverstijgend. Het leuke vind ik hieraan dat je met veel verschillende afdelingen contact hebt en ook het sparren, uitwerken en uitvoeren van de plannen. Binnen deze organisatie is er ruimte voor initiatieven, en met goede voorstellen en een plan van aanpak kun je onwijs leuke dingen oppakken. Zo heb ik samen met iemand de NCOI Social Club opgericht, een club waarmee we nu, met vijf collega’s, activiteiten organiseren voor de hele organisatie. Een leerzaam proces, langs directie, OR en uitzoeken hoe het met bepaalde regelgeving zit. En dan uiteindelijk de activiteiten organiseren, die positief worden ontvangen in de organisatie. Dit geeft heel veel energie!

Wat was je grootste leermoment van het afgelopen jaar?

Doorzetten en geloven in de projecten die je doet. Niet alles kan snel verlopen en ondanks vertraging blijven investeren en duidelijk werken naar het doel. Door er zelf achter te staan en het belang van het project goed voor ogen te houden, worden plannen gerealiseerd.

Wie zou je een Traineeship bij NCOI Groep aanraden?

Een nuchter persoon die van aanpakken weet, en die open staat om de organisatie te leren kennen en een stap verder te brengen. Dit laatste door verbeteringen in bijvoorbeeld processen en nieuwe producten, maar ook door te investeren in jezelf en je kwaliteiten te ontwikkelen die je kunt inzetten in de organisatie. Dus ben je ambitieus, een doorzetter, wil je blijven leren, je ontwikkelen tot een goede leidinggevende en de organisatie verbeteren, solliciteer dan!

Wat zou je nog willen bereiken bij NCOI Groep?

Een leidinggevende functie en verbeteringen uitvoeren op de afdeling, zodat processen beter verlopen en we een nog betere ondersteuning hebben voor de producten die we leveren. Verder samenwerken met teams en hierin een leidinggevende en coachende rol hebben. Hierdoor kunnen we de klant nog beter bedienen en wordt het werkplezier onder en met collega’s vergroot.

Aanmelden Traineeship

Heb jij ook de ambitie na je Masteropleiding binnen een grote, succesvolle organisatie in een leidinggevende functie aan de slag te gaan? Dan kun je als Management Trainee met ons meebouwen aan een blijvend sterker Nederland. Per 1 september 2016 starten wij met een nieuw traineeship.