Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatieMelding niet meer tonen
Werken bij een groep met een missie

Angelina van Vulpen, Projectcoördinator Incompany

Halverwege 2013 is Angelina bij NCOI Groep in dienst gekomen als medewerker Sales- en Accountsupport op de afdeling Incompany. Deze afdeling verzorgt maatwerktrajecten bij diverse bedrijven. Angelina werd in eerste instantie aangenomen om zwangerschapsverlof op te vangen, maar omdat deze collega na terugkomst een andere functie kreeg, mocht Angelina langer blijven. Sinds mei 2014 is Angelina werkzaam als projectcoördinator Operations en is zij verantwoordelijk voor de dossiervorming van alle studenten van NCOI Incompany.

“Snel schakelen vind ik erg belangrijk.”

Vrijwel meteen na het afronden van haar HBO Bachelor Communicatie kwam Angelina terecht bij NCOI Groep. Een werkgever waar zij zichzelf kan zijn, dat vindt zij het allerbelangrijkste. Angelina vertelt: “Er is weinig hiërarchie zichtbaar bij NCOI en dat werkt voor mij heel prettig. Ik kan altijd even langslopen bij mijn leidinggevende en ook met de andere collega’s kan ik snel en gemakkelijk schakelen. Iedereen doet hard zijn best om het werk goed uit te voeren. We willen allemaal dat onze klanten en studenten goed worden geholpen. Een prettige samenwerking bevordert dit proces en dat zorgt voor een fijne werkomgeving. Ik vind het fijn om te werken op een plek waar alle neuzen dezelfde kant op staan en waar de medewerkers betrokken zijn bij hun werk en de doelstellingen van het bedrijf. Ik merk dit dagelijks in de omgang met mijn collega’s en dit stralen wij ook uit. Hierdoor ga ik elke dag met plezier naar mijn werk.”

Ik groei mee met de ambitie van NCOI

Angelina heeft in de korte tijd dat ze werkzaam is bij NCOI Groep gezien dat de organisatie een behoorlijke groei heeft doorgemaakt. Mede daardoor kon Angelina doorgroeien naar haar huidige functie. Angelina had eigenlijk alleen stage-ervaring vanuit haar opleiding op zak en was nog een beetje zoekende binnen NCOI. Om een beter beeld te krijgen van waar haar sterke punten liggen, heeft Angelina onlangs een training Persoonlijke Kracht en Effectiviteit gevolgd. Angelina vervolgt: “Ik heb gemerkt en gezien dat NCOI zijn ambitie waarmaakt en hierdoor groei ik ook enorm. Dat is gelijk een van de voordelen van werken bij NCOI, je bent niet alleen bezig met opleidingen en trainingen voor werkend Nederland, je krijgt ook de kans om aan jezelf te werken en je eigen kennis uit te breiden. Zo kun je werken aan je eigen persoonlijke ontwikkeling en NCOI helpt je hierbij. Ik heb door de training meer inzicht gekregen in wat ik precies wil en ik weet nu waar mijn kracht ligt. Daarnaast heb ik trainingen gevolgd op het gebied van timemanagement en projectmatig werken. Ik pas regelmatig punten uit deze trainingen toe bij mijn werkzaamheden en dat heeft voor mij heel veel waarde.”