Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatieMelding niet meer tonen
Werken bij een groep met een missie

Ajmal Hamidi, Teamleider Finance

Ajmal Hamidi is sinds september 2011 werkzaam bij NCOI Groep. Eerst in de functie van stagiair, tijdens zijn opleiding Assistent Accountancy (MHBO), en tegenwoordig stuurt hij als teamleider Finance de crediteurenadministratie aan, draagt hij zorg voor betalingen en ondersteunt hij de financieel controllers bij diverse werkzaamheden. Hij volgt naast zijn fulltime baan bij NCOI de Bacheloropleiding Financieel Economisch Management van NCOI.“

Als je voor NCOI wilt werken, moet je ambitie hebben”

Volgens Ajmal is ambitie onmisbaar als je voor NCOI wilt werken. Hij vertelt: “Iedere dag is anders en je moet tegen veranderingen kunnen. Wanneer je de veranderingen als positief ervaart en je hebt nog steeds het gevoel dat je je onder deze omstandigheden voor 100 procent inzet, dan kun je zeggen dat je jezelf herkent in de winnaarsmentaliteit die NCOI bezit.” Ook Ajmal zelf beschikt naar eigen zeggen over die winnaarsmentaliteit: “Ik zet me altijd 100% in voor de organisatie. Maakt niet uit of het een kleine opdracht is of een grote, ik zorg altijd dat ik het beste eruit haal.”

Overnames brengen weer nieuwe dingen met zich mee

Wat Ajmal leuk vindt aan het werken bij NCOI, is dat elke nieuwe overname weer dingen met zich meebrengt. Ajmal: “Toen ik bij NCOI begon, hadden we net Scheidegger overgenomen. NCOI bestond nog uit ongeveer 250 medewerkers. Daarna zijn er 15 overnames gedaan en zijn we enorm gegroeid in aantal werknemers (+1200).” Volgens Ajmal is het succes van NCOI te danken aan het feit dat NCOI altijd zichzelf is gebleven: “NCOI heeft een eigen kijk op onderwijs en alles wat daarbij komt kijken. NCOI is goed voor zijn studenten en docenten. Daarnaast is alles omtrent de verzorging van de lesdagen goed geregeld. Denk daarbij aan alle trainingslocaties. Je kunt bijna overal in het land lessen volgen. Zelf vind ik de flexibiliteit die NCOI biedt het sterkste punt. Je kunt heel flexibel met je lessen omgaan en zelf inplannen waar en wanneer je een opleiding of training wilt volgen.”

Promotie

Ajmal heeft in de periode dat hij voor NCOI werkt, al verschillende functies bekleed. “Ik ben begonnen als stagiair in 2010/2011”, vertelt Ajmal. “Dit heb ik een halfjaar succesvol gedaan. Nadat ik mijn stage had afgerond en een diploma had behaald, kreeg ik een baan aangeboden bij NCOI als coördinator Crediteuren. Hier heb ik natuurlijk ja op gezegd. Na één jaar als coördinator te hebben gefunctioneerd, kreeg ik een promotie naar teamleider Crediteuren. Vervolgens kreeg ik na een druk, maar succesvol halfjaar als teamleider Crediteuren weer promotie en werd ik teamleider Finance. Zo zie je maar weer hoe snel het kan gaan binnen NCOI. NCOI biedt dus kansen en investeert in zijn medewerkers. Vanuit de organisatie krijg je het gevoel dat we het met z’n allen moeten doen en dat vind ik zeer prettig.”