Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatieMelding niet meer tonen
Werken bij een groep met een missie
Cover
Eric VerduynDirecteur Onderwijs

Professionals

Onze medewerkers, professionals in hart en ziel, zijn de kracht achter het succes van NCOI Groep. Trots zijn op de organisatie waarvoor je werkt, is dan ook een veelgenoemde reden waarom iemand graag bij ons werkt. Daarnaast worden de mogelijkheden die je als medewerker krijgt om persoonlijk te groeien goed gewaardeerd. Er wordt naar je geluisterd en je krijgt voldoende handvatten om je ambities waar te kunnen maken binnen de organisatie. Ambitieuze mensen met een winnaarsmentaliteit die met hun team doelgericht te werk gaan om het beste resultaat te boeken, dat typeert onze medewerkers.

Onze organisatie kent een informele en een no-nonsensecultuur. Deuren staan altijd open, je kunt bij iedereen terecht en we houden van praktische oplossingen. We vinden een goede balans tussen werk en privé heel belangrijk, omdat we weten dat die balans ervoor zorgt dat je optimaal kunt functioneren.

Doordat NCOI is uitgegroeid tot een organisatie van bijna 1.300 medewerkers, hebben we veel verschillende functies op allerlei niveaus. Van manager Informatiemanagement tot medewerker Debiteurenbeheer en van teamleider Examenbureau tot marketeer.

Onze ideale kandidaat is ambitieus, heeft een winnaarsmentaliteit en wil graag meehelpen om zichzelf en de organisatie naar een hoger plan te tillen.

Wil je weten hoe het is om te werken voor NCOI Groep? Lees hieronder meer in de ervaringen van een aantal van onze medewerkers.