Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatieMelding niet meer tonen
Werken bij een groep met een missie
Cover

Management Traineeship NCOI Groep

Ben jij die enthousiaste starter met de ambitie om een van onze beste managers te worden? Ben je van nature ondernemend en bezit je een flinke dosis lef? Dan ben jij de Management Trainee die we zoeken!

Word jij onze nieuwe collega?

Werkend Nederland sterk maken en sterk houden. Dat is waar NCOI Groep voor staat. Nogal ambitieus, horen we je denken. Dat klopt. Ambitie is een belangrijk woord in onze organisatie. Het typeert ons. We waren al ambitieus toen we in 1996 begonnen. Ons doel was toen om hét opleidingsinstituut van Nederland te worden. De grootste, omdat we echt een verschil wilden maken. De beste, omdat onze doelgroep terecht veeleisend is. De sterkste, omdat we de bepalende rol in onze samenleving vol verantwoordelijkheid wilden dragen.

Dat doel is inmiddels gerealiseerd. We zijn de opleider van werkend Nederland. We maken jaarlijks tienduizenden werkenden sterker en waardevoller voor de organisaties waarvoor zij werken. We vergroten hun kennis, vaardigheden en competenties. Dus ja, we zijn ambitieus. En we blijven dat. Herken je de wil om te winnen in jezelf? Dan nodigen we je graag uit om met ons mee te bouwen. Om samen te werken aan een blijvend sterker Nederland.

Wie zoeken wij?

Talenten met de potentie en de ambitie om een leidinggevende functie met veel verantwoordelijkheid te vervullen. Je bent ondernemend en hebt een echt leiderschapsprofiel. Je analytische vermogen is bovengemiddeld. Je hebt een pragmatische instelling en bent resultaatgericht.

Hoe ziet ons Management Traineeship eruit?

In twee jaar tijd bekleed je uitdagende rollen op diverse afdelingen van de organisatie. Daarnaast volg je met je medetrainees een intensief coachings- en trainingsprogramma gericht op essentiële managementvaardigheden en werk je samen aan projecten over strategische vraagstukken. Je wordt in korte tijd klaargestoomd om een belangrijke managementrol binnen onze organisatie te gaan vervullen!

Word jij onze nieuwe collega?

Klik hier voor de vacature.