Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatieMelding niet meer tonen
Werken bij een groep met een missie

Silvia Woudberg

“Management Trainee, only because fulltime multitasking ninja is not an official job title!”

Waarom heb je gekozen voor een Traineeship bij NCOI Groep?

Na mijn studie heb ik, zoals de meeste net afgestudeerden, lang getwijfeld over de vervolgstap. Een ambitieuze corporate, een sfeervol MKB-bedrijf, een productieomgeving, dienstverlening of juist iets in de sport? Tijdens verschillende sollicitatietrajecten kwam ik er achter dat ik het belangrijk vond om mij thuis te voelen in een organisatie. Bij NCOI Groep voelde ik mij meteen thuis door de combinatie van een ambitieuze maar nuchtere werksfeer. De fantastische groei die NCOI Groep heeft doorgemaakt, de dynamische omgeving en de enorme drive om het verschil te maken, zorgt ervoor dat ik elke dag weer wordt uitgedaagd in deze organisatie!

Op welke afdelingen heb je gewerkt?

Mijn eerste functie was binnen één van de overgenomen labels op het vlak van accountmanagement. Hier heb ik mij met name beziggehouden met de transitie van Reed Business Opleidingen naar NCOI Techniek. Binnen dit label zou ik drie verschillende functies bekleden binnen twee jaar, maar dit plaatje zag er al snel anders uit. Ik werd na vier maanden voor de uitdaging gesteld om mij vast te bijten in verschillende (operations) projecten voor NCOI Groep. In het hart van de organisatie, in aanraking met alle verschillende labels, om zo de organisatie écht goed te leren kennen. Één van de projecten was een groot project, waarbij ik met vijf andere collega’s alle operationele processen heb geanalyseerd en een voorstel heb gedaan aan directie in het kader van operational excellence.

En nu?

Sinds kort val ik rechtstreeks onder de Chief Operating Officer (COO), waarbij ik mij mag focussen op tactische en strategische vraagstukken binnen operations. Ik vind het ontzettend inspirerend om te ondervinden hoe dynamisch deze organisatie is en hoe snel er gehandeld word. Een uitdaging om de snelheid van de organisatie bij te benen en het liefst een stapje voor te zijn om écht het verschil te maken!

Wat was je grootste leermoment van het afgelopen jaar?

Choose your battles. Door de snelle ontwikkelingen binnen mijn functies kom je met enorm veel facetten van de organisatie in aanraking. Mede door mijn enthousiasme en kritische houding ben ik geneigd om overal mijn energie in te steken.

Wie zou je een Traineeship bij NCOI Groep aanraden?

Een Management Traineeship sluit in mijn ogen aan bij ambitieuze afgestudeerden die verandering als een uitdaging zien! Wanneer je energie krijgt van veel verantwoordelijkheid, eigen initiatief en de mogelijkheid om te pionieren, is het Management Traineeship een uitstekend platform!

Aanmelden Traineeship

Heb jij ook de ambitie na je Masteropleiding binnen een grote, succesvolle organisatie in een leidinggevende functie aan de slag te gaan? Dan kun je als Management Trainee met ons meebouwen aan een blijvend sterker Nederland. Per 1 september 2016 starten wij met een nieuw traineeship.