Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatieMelding niet meer tonen
Werken bij een groep met een missie

Ilse Geurts, Coördinator Hoger Onderwijs afdeling Opleidingsmanagement

Op 1 oktober 2014 kwam Ilse in dienst als coördinator bij het team Hoger Onderwijs op de afdeling Opleidingsmanagement. Deze afdeling is verantwoordelijk voor de inhoud van alle opleidingen. Hierbij komt veel organisatiewerk en kwaliteitsborging kijken.

“Het mooie is dat ik van veel verschillende opleidingen iets meekrijg”

Ilse is afgestudeerd in Arbeids- en Organisatiepsychologie. “Tijdens mijn studie heb ik geleerd hoe mensen zich kunnen ontwikkelen binnen hun werk en hoe leerprocessen tot stand komen. Vandaar dat ik veel affiniteit heb met het opleiden en ontwikkelen van werkenden/volwassenen. Dat is nu precies waar NCOI voor staat. Een leven lang leren. Ook is het vanwege mijn achtergrond eenvoudiger om de inhoud van de verschillende sociale-managementstudies te begrijpen. Dat maakt mijn werk vaak makkelijker, bijvoorbeeld bij het nakijken van examens.”Ilse vertelt dat haar functie is erg divers is en uit veel verschillende taken bestaat. “Ik voer administratieve werkzaamheden uit en ondersteun daarnaast opleidingsmanagers in hun werk. Ik behandel bijvoorbeeld vrijstellingsverzoeken en zet ontwikkelopdrachten uit bij professionals uit het vakgebied. Het mooie is dat ik van veel verschillende opleidingen iets meekrijg.”

Divers takenpakket

Een aantal aspecten draagt eraan bij dat Ilse haar werk bij NCOI met plezier uitvoert. “Ik vind de sfeer op mijn werk erg goed, ik heb leuke collega’s en een divers takenpakket. Dat betekent veel afwisseling en daar houd ik van.” Ook de ambitieuze instelling van NCOI en de wil om te winnen herkent ze in zichzelf. “De wil om te winnen heb ik zeker. Ik ben erg fanatiek bij spelletjes. Ik doe alles om te winnen. In mijn werk komt dat terug omdat ik altijd ga voor een zo goed mogelijk resultaat. Hierbij moet snel kunnen worden geschakeld om in te spelen op omstandigheden die zich voordoen. Daarnaast blijf ik altijd kritisch nadenken over creatieve oplossingen voor onze studenten.”Ilse heeft ook het gevoel dat ze bijdraagt aan het succes van de organisatie. “Mede dankzij mij staan de modules en examens klaar voor de student. Zonder opleidingsmanagement heb je geen opleidingen en dus ook geen NCOI.”

Persoonlijke ontwikkeling

In het eerste halfjaar dat ze bij NCOI werkte heeft Ilse de training Persoonlijke Kracht en Uitstraling gevolgd bij Boertien Vergouwen Overduin. “Een van de dingen die mij in NCOI aantrokken, was het feit dat het een opleidings- en trainingsinstituut is. Dat betekent dat er veel mogelijkheden zijn voor mijn persoonlijke ontwikkeling. Het afgelopen halfjaar heb ik in korte tijd veel geleerd. Ik kan niet voorspellen hoe de toekomst er precies uit gaat zien, maar ik verwacht dat er juist als starter voldoende doorgroeimogelijkheden zijn binnen NCOI.”