Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatieMelding niet meer tonen
Werken bij een groep met een missie

Annemijn Boorsma, Manager Projectbureau Ises Computrain

Annemijn is al enkele jaren werkzaam bij NCOI Groep. Eind 2007 begon ze als assistent bij de afdeling Docentenmanagement en twee jaar later groeide zij door in de functie van Docentencoördinator. Toen in 2012 de organisaties Twice IT, Broekhuis Training Groep en Computrain werden toegevoegd aan NCOI, kreeg zij de taak om als teamcoördinator op de afdeling In Company de processen van deze fusies te begeleiden. Hier groeide zij vervolgens door van teamleider naar teammanager. Momenteel is zij manager Projectbureau bij Ises Computrain.

Wij blijven altijd werken aan onze kennis

De afdeling In Company verzorgt maatwerktrajecten bij diverse bedrijven. Het projectbureau van Ises Computrain verzorgt deze opleidingen van offerte tot evaluatie. Annemijn vertelt: “De IT-wereld is kritisch en vindt dat het altijd beter kan. Door de ontwikkelingen in deze sector staat Ises Computrain als organisatie ook niet stil. We zijn dan ook constant bezig om niet alleen ons opleidingsaanbod verder te ontwikkelen en onze klanten meer kwaliteit en flexibiliteit te bieden, maar ook met het continu updaten van onze eigen kennis. Gelukkig is hier alle ruimte voor.”

Vertrouwen en informele sfeer dragen bij aan ons succes

“Doordat ieder project anders is en bedrijven vaak snel willen starten, zijn mijn werkzaamheden zeer divers en dat maakt elke dag anders. Ik vind het een leuke uitdaging om de projectcoördinatoren op de afdeling zo aan te sturen, dat een traject zo volledig mogelijk wordt geregeld. Er moet vaak op korte termijn snel worden geschakeld en dat maakt het een dynamisch proces. De informele sfeer binnen NCOI en het vertrouwen dat mijn collega’s en ik in elkaar hebben, dragen bij aan het succes waarmee wij projecten kunnen afronden. Dit geeft mij veel voldoening en zorgt ervoor dat ik projectcoördinators met veel plezier aanstuur”, aldus Annemijn.

Ik kan mezelf blijven ontwikkelen

“Vanwege de grote stappen die Ises Computrain maakt, kan ik ook niet stil blijven staan en blijf ik kritisch naar mezelf toe. Mijn werkzaamheden vragen van mij dat ik mijn kennis blijf verbreden en verdiepen. Hierdoor zal ik altijd de ambitie hebben om mijzelf verder te ontwikkelen. NCOI biedt veel doorgroeimogelijkheden en heeft oog voor mijn persoonlijke ontwikkeling. Zowel in het doorgroeien in functies als in het opdoen van kennis zijn er voor mij veel kansen en mogelijkheden. Ik heb in de afgelopen jaren al meerdere opleidingen en trainingen met succes afgerond. Binnenkort ga ik starten met de Leadership Academy bij Boertien Vergouwen Overduin. De IT-business is een wereld waar ik toevallig ben ingerold. Ik beschikte over weinig kennis, maar mijn dagelijkse werkzaamheden zorgen ervoor dat ik inmiddels al zo veel heb geleerd. Ik vind het een ontzettend leuke branche en ik doe mijn werk met veel plezier.”