Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatieMelding niet meer tonen
Werken bij een groep met een missie

André Smits, Strategisch Accountmanager/Consultant bij InCompany

André Smits werkt sinds begin 2000 bij NCOI en bekleedt momenteel de functie van strategisch accountmanager/consultant bij de afdeling InCompany. In deze functie is hij verantwoordelijk voor enkele grote relaties van NCOI binnen de overheid, zoals het Ministerie van Defensie, het Ministerie van Veiligheid en Justitie, en het UWV.

Werken met en voor mensen

André ervaart de enthousiaste en resultaatgerichte aanpak binnen NCOI als stimulerend. Hij vertelt: “Het samenwerken met alle interne specialisten maar ook de vele (freelance) docenten/trainers, professionals in hun vakgebied, maakt dit tot een zeer rijke werkomgeving. Het is altijd werken met en voor mensen. Elke klantsituatie, of het nu een individu of organisatie betreft, heeft zijn eigen problematiek. De opleidingen en trainingen helpen daarin een verandering in te brengen. De feedback over de vorderingen die gemaakt worden (leerervaringen) ervaar ik persoonlijk als positief. Opleiden en ontwikkelen is altijd een onderdeel van de ambities die je wilt doormaken. NCOI Groep is op dit gebied ambitieus en is nu ook in de praktijk een topspeler. De resources zijn haast oneindig en dat is mooi om deel van uit te maken.”

De lat moet steeds hoger

André heeft NCOI van een succesvol, klein bedrijf zien groeien naar een aansprekend, groot landelijk bedrijf. Maar hoe hard NCOI ook gegroeid is de laatste jaren, volgens André is NCOI in de kern nog steeds hetzelfde: “NCOI heeft in de kern nog steeds dezelfde succesfactoren behouden: drive, resultaatgerichtheid, passie voor het product/de dienst opleiden en trainen, verbeteringsgerichtheid en kwaliteit. NCOI heeft daarbij altijd een pragmatische, no-nonsense, kostenbewuste aanpak gehanteerd. We zijn niet bedwelmd geraakt door het succes. In feite zie je een constante ‘ontevredenheid’ over de bereikte resultaten. De lat moet steeds hoger!” Hij vervolgt: “NCOI richt zich niet op kleine stappen maar op de mogelijkheden die er liggen in de markt en past de eigen organisatie daar voortdurend aan aan. In die zin zie je een continu veranderende organisatie met steeds nieuwe uitdagingen, situaties en projecten.”

Toekomst

André is in de 15 jaar die hij voor NCOI werkt, zeer ervaren geworden in het omgaan met klanten, de inzet van professionals zoals docenten/trainers en het samenwerken met externe partners. Dit betekent echter niet dat hij uitgeleerd is. André: “De digitalisering van de samenleving, de nieuwere opleidingsgeneraties, employabilityvraagstukken, duurzame inzetbaarheid zijn maar enkele voorbeelden van trends waar ik me in moet verdiepen om bij te blijven en ook in de toekomst succesvol te zijn voor onze klanten en NCOI Groep.”